Ontwikkeling

Nullen en enen in de juiste volgorde op de juiste plaats

Webdroids

Wordpress

Onze codedroids werken voornamelijk met Wordpress, met meestegebruikte CMS ter wereld. Ideaal voor websites met verschillende toepassingen en sites die zelf beheerd moeten kunnen worden zoals blogs, winkels, restaurants etc. Grote voordeel van Wordpress is dat het open source is, schaalbaar, snel maar moet wel goed onderhouden worden.

Bootstrap

Voor websites die geen regelmatige nieuwe posts of artikelen e.d. nodig hebben, maken we graag gebruik van Bootstrap. Ook open source en veel minder beheergevoelig. Ook hier zijn vele plugins, vaak gratis, beschikbaar voor allerlei functionaliteiten en is modulair in gebruik. Ook bouwen wij interene en externe dashboards voor klanten (en hun klanten) met Bootstrap. De codedroids houden ervan.

❤️

  1. Data

    We verzamelen de benodigde data om tot een goed inzicht te komen over de wensen en eisen en benodigheden van het project.

  2. Concept

    We gaan beginnen met concepten om zo alle stukjes van de puzzel op de juiste plaats te leggen. Samen streven we zo af op de juiste combinatie.

  3. Ontwerp

    Uiteindelijk komt er een passend ontwerp met styleguide uit dat wij aan je opleveren om vervolgende een eventuele volgende stap mee te maken.

Webdroids

Interesse in een

We kunnen er nog wel veel meer over vertellen, in details treden waar alleen de grootste IT-nerds er wat van snappen, maar dat kost ook alleen maar tijd. Heb je interesse? Stuur ons een berichtje en dan praten we verder.

Neem contact op