Ontwerp

Mooie en functionele ontwerpen vanuit het oogpunt van de gebruiker

Webdroids

Onze aanpak

Samen met jou smeden we je strategie, visie en merk om tot een unieke, vernieuwende en vooral gebruiksvriendelijke identiteit. Door het combineren van doelgroepinformatie en verzamelde data, gecombineerd met onze ervaringen en de juiste content, zorgen we voor een strak concept dat naadloos aansluit op jouw merk. Zodat de gewenste doelen worden behaald.

Voor wie

We maken website-ontwerpen voor kleine campagnes, voor het MKB, webwinkels, voor onderzoeksinstellingen etc. Maar ook banners voor online campagnes of animaties voor promotie doeleinden. Je kunt het zo gek niet bedenken.

  1. Data

    We verzamelen de benodigde data om tot een goed inzicht te komen over de wensen en eisen en benodigheden van het project.

  2. Concept

    We gaan beginnen met concepten om zo alle stukjes van de puzzel op de juiste plaats te leggen. Samen streven we zo af op de juiste combinatie.

  3. Ontwerp

    Uiteindelijk komt er een passend ontwerp met styleguide uit dat wij aan je opleveren om vervolgende een eventuele volgende stap mee te maken.

Webdroids

Ontwerp nodig voor een

Neem contact met ons op voor een goed gesprek over je wensen en eisen en eventueel een vrijblijvende offerte. Ook als je alleen op zoek bent naar een ontwerp en de eventuele code door iemand anders wordt getypt. Geen probleem!

Neem contact op